Petak, 30 Ožujak 2018 10:10

Proljeće u NP Krka:Dolaskom travnja počinje akcija JU NP Krka "Vikend u prirodi"

Napisala: 
Proljeće u NP Krka:Dolaskom travnja počinje akcija JU NP Krka "Vikend u prirodi"

Akciju „Vikend u prirodi“, kojom potiču građane na posjet NP Krka u idealno godišnje doba, u proljeće, JU NP Krka organizira i ovog travnja.
Svake subote i nedjelje tijekom travnja individualni posjetitelji mogu posjetiti Nacionalni park „Krka“ po promotivnoj cijeni ulaznice od 50 kn za odrasle i djecu u sklopu akcije Vikend u prirodi.

Akciji  "Vikend u prirodi" pridružuju se i ugostiteljski objekti na Skradinskom buku i Roškome slapu ponudom menija po promotivnoj cijeni. Radno vrijeme Nacionalnog parka „Krka“ je od 8 do 18 sati.

 

Šetnja poučno-pješačkim stazama na različitim lokalitetima u Parku istinski je doživljaj za sve zaljubljenike u prirodu. S jedne strane, staze vode kroz očaravajuće krajolike očuvane prirode i, u okruženju autohtonih biljnih i životinjskih vrsta, pružaju ugođaj sveobuhvatnog spajanja s prirodom. S druge strane, staze su opremljene edukativnim tablama s informacijama o živom svijetu koji posjetitelj vidi i kulturnim i povijesnim znamenitostima na tom području.

 

„Iskoristite ovu akciju i prošetaju proljetnom Krkom, bogatom vodom i umirujućim zelenilom koje se u njoj ogleda. Vidimo se u travnju u Nacionalnom parku „Krka“!“; poručuju iz JU NP Krka.

 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!