Datum objave: 12. Prosinac 2017

Otvaranje Tommyjevog super marketa u Citi Life centru šibenskoj bolnici donijelo 40 000 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Zahvaljujući donacija koju je danas ravnateljici Opće bolnice dr. Sanji Jakelić i županu Šibensko – kninske županije uručio član Uprave Tommy-ja, gospodin Marin Kaštelančić osigurano je 40 000 kuna za uređenje Onkološke ambulante u šibenskoj bolnici. Ček u vrijednosti 40 000 kuna primili su predstavnici Šibensko – kninske županija danas na svečanosti otvaranja novog Tommyjevog supermarketa u Citi Life centru u Šibeniku.

Dr. Sanja Jakelić zahvalila je Upravo Tommyja na potpori. Istaknula kako im je taj novac dobro došao upravo za uređenje Onkološke ambulante te je najavila kako će šibenska bolnica početkom 2018. godine dobiti još jednog liječnika onkologa Župan Goran Pauk je pozdravio širenje Tommyjeve prodajne mreže u Županiji, a posebno to što je ta tvrtka pokazala osjetljivost prema potrebama lokalne zajednice.
Član Uprave tvrtke Tommy zahvalio je na domaćinstvu gradu Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji, kazavši kako je to peti Tommyjev dućan u Šibeniku, a četrnaesti u Šibensko-kninskoj županiji.

„Hvala našim zaposlenicima koji su omogućili da rastemo kao i našim kupcima koji nam poklanjaju svoje povjerenje. Mi se trudimo vaše povjerenje opravdati i nastojat ćemo zadržati kontinuitet u vraćanju jednog dijela onoga što od vas dobijemo u društveni, sportski i zdravstveni život kako grada tako i županije“, istaknuo je član Uprave Tommyja, gospodin Marin Kaštelančić.
 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3