Petak, 24 Studeni 2017 14:46

Došlo vrijeme i za proizvodne projekte:Stižu CNC stojevi za obradu plastike i metala

Napisala: 
Došlo vrijeme i za proizvodne projekte:Stižu CNC stojevi za obradu plastike i metala

Jačanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća u djelatnosti prerade metala i plastike kroz razvoj mreže znanja i poduzetničke infrastrukture cilj je projekta „Compete Plamet“, provodi ga Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u suradnji s Općinom Posušje (BIH) i nositeljem projekta - Razvojnom agencijom Županije Zapadno-hercegovačke-HERAG (BIH).

 

Projekt će u Šibeniku biti predstavljena 1. prosinca 2017. g. u 12.30 sati u prostorijama Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“ Šibenik.
Projektom ukupne vrijednosti 12,7 milijuna kuna unaprijediti će se poslovna infrastruktura u Poduzetničkom inkubatoru (PIN) u Šibeniku i Poduzetničkom inkubatoru Osrdak u Posušju. Nabaviti će se sedam CNC strojeva za obradu metala i plastike te će se uspostaviti prekogranična mreža kompetencija i znanja u sektoru metala i plastike u prekograničnom području. U Poduzetničkom inkubatoru (PIN) u Šibeniku će se projektom uspostaviti obradni i strukovni centar za preradu metala i plastike i osposobit će se djelatnici koji će pružati tehničku pomoć malim i srednjim poduzećima za rad na CNC strojevima.

 

Projekt se financira iz Europskog fonda Interreg IPA program prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014 – 2020 u osamdesetpet postotnom iznosu.
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!