Srijeda, 23 Kolovoz 2017 09:23

Požari u Šibensko - kninskoj županiji su pod kontrolom vatrogasaca,evakuirano stanovništvo se vraća kućama

Napisala: 
Požari u Šibensko - kninskoj županiji su pod kontrolom vatrogasaca,evakuirano stanovništvo se vraća kućama

Nisu ugašeni, ali su pod kontrolom vatrogasaca oba velika požara kod Bribira i na Promini,, koja su jučer plamtjela u Šibensko – kninskoj županiji. Tridesetak mještana zaselaka s bribirskog područja koji su sinoć evakuirani noć su proveli u zgradi OŠ u Skradinu pod nadzorom liječnika. Uglavnom je riječ o starijim ljudima među kojima neki imaju i preko 90 godina. Oni će danas biti vraćeni kućama.

Darko Dukić, županijski vatrogasni zapovjednik ističe kako nema opuštanja jer im je iskustvo iz protekli dana potvrdilo kako se požari do jutra smire, a onda popodne rasplamsaju ili se pojave novi. Uz požare smirila se i bura što je također dobra vijest.

Cesta D-59 na dionici Bribirske Mostine – Đevrske, koja je zbog požara i gustog dima bila zatvorena za promet, od jutros u 6.06 sati ponovno je otvorena, doznajemo u Županijskom centru 112.
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!