Srijeda, 14 Lipanj 2017 14:11

Na šibenskim i skradinskim ulicama i ove će sezone biti aktivna prometna mladež

Napisala: 
Na šibenskim i skradinskim ulicama i ove će sezone biti aktivna prometna mladež

Ukupno petnaestero mladih, pripadnika Prometne jedinice mladeži, bit će od 19. lipnja do 12. kolovoza raspoređeno na područje Šibenika i još dvoje u Skradinu, kako je najavljeno na današnjoj konferenciji za novinare u Pu šibensko – kninskoj. Skradina na kojoj su im podijeljene iskaznice.

Nazočni su bili Jadranka Berbić, ispred županijskog Upravnog odjela za pomorstvo, promet i otočni razvoj, Zdravko Peran, ravnatelj srednje Prometno tehničke škole i Renato Grguričin, voditelj Odjela za promet u Policijskoj upravi sa svojim suradnicima.

Policijska uprava šibensko – kninska već 21 godinu, u suradnji s Prometno - tehničkom školom u Šibeniku organizira Prometne jedinice mladeži. Oni rade na promicanju pozitivnoga ponašanja u cestovnom prometu i preventivnoga djelovanja na sigurnost prometa, ali su, kako je rečeno, postali dio turističke promidžbe Šibenika i Šibensko-kninske županije.

 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!