Srijeda, 05 Travanj 2017 14:28

Gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev nastavlja suradnju s Centrom za inkluziju iz Šibenika

Napisala: 
Gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev nastavlja suradnju s Centrom za inkluziju iz Šibenika

Gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev potpisala je partnerstvo s Centrom za socijalnu inkluziju Šibenik na provođenju novog trogodišnjeg programa pod nazivom "Širenje mreže socijalnih usluga i povećanje kvalitete života osoba s invaliditetom na području Šibensko-kninske županije", piše portal  INFOVodice

Riječ je  o nastavku suradnje koja je do sada rezultirala pozitivnim promjenama u društvu i prihvaćanjem osoba s invaliditetom kao ravnopravnih osoba za njihovo uključivanje na tržište rada u redovnim radnim uvjetima, a nastavak i širenje programa, u razdoblju od 2017. do 2020. godine, omogućit će održavanje prostignutih kvalitetnih promjena i obuhvatiti nove korisnike kojima je nužna uključenost u ovakve programe.U ovom trogodišnjem razdoblju provođenja programa planiraju se provoditi usluge poludnevnog boravka u Šibeniku, usluge psihosocijalne podrške korisnicima, usluge zapošljavanja uz podršku na području cijele županije te rad kluba korisnika i usluga radno-okupacijakih aktivnosti u Vodicama i Kninu.
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!