Datum objave: 10. Veljača 2017

Započeli radovi na uređenju tišnjanske ulice vrijedni 2,1 milijun kuna

Šibenik News
Šibenik News

Započeli su radovi na uređenju Ulice dr. Ante Starčevića u Tisnom. Izvođenje radova povjereno je tvrtki Sarađen d.o.o. iz Stankovaca, a rok izvođenja je 60 dana od početka radova. Procijenjena vrijednost radova je 2,1 milijun kuna.

 

- Radovi obuhvaćaju asfaltiranje u cijelom cestovnom profilu širine, uzimajući u obzir uzdužne i poprečne nagibe, rješavanje oborinske odvodnje, maksimalno prilagođavanje i uklapanje ulaza u postojeća dvorišta i prilazne ulice te postavljanje javne rasvjete duž cijele trase - poručuju iz Općine Tisno koja moli za razumijevanje i suradnju mještana.

 

- Očekujemo suradnju u okviru strpljenja za vrijeme trajanja predmetnih radova, a kako bi naposlijetku naravno imali adekvatno i primjereno uređenu ulicu. Pozivamo sve one koji na navedenoj dionici (ulici) imaju postavljena vozila te bilo kakve druge predmete i pokretne naprave, da ih odmah uklone kako bi izvođaču omogućili nesmetano započinjanje i obavljanje radova. U nadi da će te zbog predmetnih radova prihvatiti i privremenu/posebnu regulaciju prometa (dijelom ograničenu) te tako omogućiti nesmetano izvođenje radova, unaprijed Vam se zahvaljujemo na suradnji i razumijevanju - uputili su apel iz Općine pred početak radova.

Iz kategorije: Županija info