Četvrtak, 26 Siječanj 2017 08:45

Preispituju se granice gospodarske zone u Oćestovu, utvrđuje se lokacija za hidroelektranu uz Krčić

Napisao: 
Preispituju se granice gospodarske zone u Oćestovu, utvrđuje se lokacija za hidroelektranu uz Krčić

Grad Knin donio je Odluku o početku postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš za Izmjene i dopune (III) Prostornog plana uređenja grada Knina.

 

I to zbog, među ostalim, preispitivanja granica planirane gospodarske zone u naselju Oćestovo, utvrđivanje lokacije za izgradnju male hidroelektrane uz vodotok Krčića, utvrđivanje uvjeta obnove postojećih starih mlinica u skladu s uvjetima nadležnih tijela.

 

Nositelj izrade Izmjena i dopuna Plana je Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalne, imovinsko – pravne poslove i zaštitu okoliša Grada Knin, a provodi se u suradnji s Upravnim odjelom za zaštitu okoliša i komunalne poslove Šibensko – kninske županije.

 

- Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalne, imovinskopravne poslove i zaštitu okoliša Grada Knina kao tijelo nadležno za provođenje postupka ocjene o potrebi strateške procjene dužan je pribaviti mišljenja tijela i/ili osoba određenih posebnim propisima za zaštitu okoliša i zdravlja na lokalnoj i/ili područnoj (regionalnoj) razini te u tu svrhu tim tijelima i/ili sobama dostavlja zahtjev za davanje mišljenja o potrebi strateške procjene u roku od 8 dana od dana donošenja ove Odluke – stoji u Odluci objavljenoj na internetskoj stranici Zvonimirovog grada.
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!