Datum objave: 22. Prosinac 2016

Gradonačelnik Knina, Nikola Blažević ne može sakriti zadovoljstvo zbog nedavnih događanja

Šibenik News
Šibenik News

Gradonačelnik Knina, Nikola Blažević ne može i ne želi sakriti zadovoljstvo zbog nedavnog otvorenja Studentskog doma 'Fra Lujo Marun' i preseljenja Narodne knjižnice Knin u nove prostorije. O važnosti događanja svjedočili su brojni visoko pozicionirani uzvanici koji su prisustvovali ovom zaista lijepom događaju za Zvonimirov grad i njegove stanovnike.

 

Stoga ne čudi što Blažević ne može sakriti uzbuđenje koje je, pak, podijelio sa svima na društvenoj mreži Facebook.

 

 

- Prije dva dana lijepo je bilo biti građanin, a kamoli gradonačelnik Knina. Naš grad uljepšao je svoje ruho novim i prekrasnim studentskim domom ''Fra Lujo Marun'' kojeg je Grad Knin predao na upravljanje Veleučilištu ''Marko Marulić''. Narodna knjižnica Knin preselila je u nove prostorije u sklopu novog studentskog doma, Grad Knin potpisao je s nadležnim ministarstvima vrlo povoljan Sporazum o provedbi intervencijskog plana u realizaciji velikog europskog projekta vrijednog 170 milijuna kuna, a istog dana 70 studenata kninskog veleučilišta promovirano je u stručne prvostupnike i stručne specijaliste na studijima koje su pohađali na Veleučilištu u Kninu - piše Blažević, dodajući:

 

- Svatko tko je bio dionikom pojedinog događaja u bilo kojoj njegovoj fazi dao je svoj doprinos da bi svanuo ovaj veliki dan za naš ponosni Knin. U ovim teškim vremenima, jedan za drugim, nizali su se primjeri dobre prakse i ishodi vrijedni poštovanja. Sve je bilo lijepo na svoj način, ali ono što me ponajviše čini sretnim je saznanje da će provedba Programa Integralne regeneracije u našem gradu rezultirati zadržavanjem određenog broja postojećih i otvaranjem većeg broja novih radnih mjesta za naše sugrađane. Na ovaj način i naši su ministri, osobnim primjerom i pruženom rukom Gradu Kninu, vratili nadu u bolje i pravednije tretiranje ovih lijepih, ali često puta zaboravljenih područja - zaključuje kninski gradonačelnik.

 

 

Izvor: Nikola Blažević, Facebook

Iz kategorije: Županija info