Datum objave: 03. Listopad 2016

Grad Knin i suorganizatori najavljuju bogat program povodom Međunarodnog tjedna djeteta

Šibenik News
Šibenik News

Grad Knin i Dječji vrtić Cvrčak u povodu Međunarodnog tjedna djeteta organiziraju aktivnosti za svu djecu grada Knina pod motom 'Mi smo taj svijet' koje će se održavati od 4. do 6. listopada, a započet će jutarnjim posjetom djece prvom čovjeku Knina, gradonačelniku. 

 

- Aktivnostima za djecu želimo dati poseban značaj najmlađima u našoj zajednici i na prigodan način poslati široj javnosti poruke o važnosti dječjih potreba i prava - poručuju organizatori.

 

Grad Knin je grad djece i može se pohvaliti kvalitetnim sadržajima od odgojno - obrazovnih ustanova u kojima djeca stječu znanja i vještine potrebne za svakodnevne životne situacije pa do udruženja koji se bave kvalitetom slobodnog vremena djece. 

 


Druženje djece i odraslih kroz planirane sadržaje ima za cilj povezivanje svih čimbenika u gradu Kninu koji daju doprinos u kvaliteti življenja dječjih prava.


- Pozivamo svu djecu i njihove obitelji da se pridruže raznovrsnim aktivnostima kako bi zajedno zakoračili u svijet dječje igre i veselja - pozivaju iz Knina. 

Iz kategorije: Županija info