Datum objave: 16. Kolovoz 2016

Svi kandidati na izbornim listama s područja Šibensko - kninske županije na jednom mjestu

Šibenik News
Šibenik News

Analizirali smo kako su kadrovi iz Šibensko – kninske županije plasirani na listama za parlamentarne izbore koji su na rasporedu 11. rujna. Troje ih je nositelja i to Branka Juričev Martinčev, gradonačelnica Vodica,  na listi HDZ –a, Stipe Petrina, načelnik Općine Primošten,  na svojoj listi s partnerima te Davor Živković, Šibenčanin, koji nosi listu Blokirani – deblokirajmo Hrvatsku.


Već je poznato da su kandidati iz Šibensko – kninske županije na listi HDZ-a uz Branku Juričev Martinčev Nediljko Duić na 5., Hrvoje Zekanović na 7. i Željko Burić na 11. mjestu.

 

Na listi SDP-a najbolje je plasiran Ivan Klarin na 3. mjestu, na 4. mjestu je Franko Vidović, na 7. mjestu je Vlatka Duilo, a na 9. Marija Alfirev.

 

Na listi Blokirani deblokirajmo Hrvatsku najviše je Šibenčana. Uz nositelja Davora Živkovića su i Goran Grguričin na 3. mjestu, Milorad Mišković na 4. i Gorana Junaković na 7. mjestu.

 

Drugi na listi Milana Bandića je Petar Baranović. Na trećem mjestu liste Mosta je Ivica Ledenko, Meri Krnič je na istoj listi šesta, a Josip Sučić osmi. No kuriozitet je da je na 14. mjestu Živog zida Ivan Rude. Nositelj liste Stipe Petrine je sam Stipe Petrina, a na njegovoj listi na 6. mjestu je Šibenčanin Ivan Lambaša te na 7. mjestu Iris Ukić Kotarac.

 

 

Iz kategorije: Županija info