Datum objave: 25. Srpanj 2016

Pročulo se brzinom svjetlosti: Podvodna kamera na Martinskoj hit u svijetu

Šibenik News
Šibenik News

Šibenik Meteo u suradnji s Institutom Ruđer Bošković na Martinskoj i Turističkom zajednicom grada Šibenika postavio je podvodnu kameru nasuprot Šibenika, dakle na Martinskoj koja ni tjednima nakon postavljanja ne prestaje oduševljavati doslovno cijeli svijet.

 

- Podvodna kamera je i dalje veliki hit u svijetu web cam-a toliki da smo i mi sami iznenađeni. Svjetska web cam stranica Earth Cam tako je uvrstila kameru među TOP 10 kamera na svom servisu, a na opciji Popularno drži visoko treće mjesto - piše pišu članovi Udruge Šibenik Meteo na svojoj internetskoj stranici.

 

- Kako su nam napisali administratori ove web cam stranice uz sve kriterije koje je kamera zadovoljila presudio je i onaj najbitniji, a to je da ih je jednostavno oduševila! Oduševila je kamera i mnoge druge korisnike tako i jednog gospodina koji je zbog godina morao prekinuti ronilačku karijeru, a upravo mu prijenos s kamere omogućuje da se prisjeti mlađih dana - kazali su. 

 

"Svaki puta kada se uključim na vašu podvodnu kameru, osjetim jednako zadovoljstvo i zahvalnost prema Vama iz Šibenik meteo, jer ste nama, u poznijim godinama života, vratili vrijeme kada smo i sami mogli roniti i uživati u tom jedinstvenom svijetu i zato mi je teško naći dovoljno dobre riječi zahvale! BRAVO !", stoji u poruci starijeg gospodina.

Iz kategorije: Županija info