Datum objave: 20. Srpanj 2016

FOTO: Tjedan do početka sezone na Obonjanu, Otok mladosti još pod šutom

Šibenik News
Šibenik News

Svi smještajni kapaciteti od 28. srpnja do 3. kolovoza su rasprodani, piše na društvenoj stranici Facebook Obonjan. Što znači da bi prvi gosti dubokog džepa za točno osam dana trebali stići na otok nedaleko Šibenika koji su preko koncesije preuzeli britanski investitori u suradnji s hrvatskom tvrtkom Gratiosus i slovenskom tvrtkom Collegium Mondial Travel (CMT).

 

Već 31. srpnja najavljuju i početak petodnevne radionice joge uz Charlotte Wellfare. Sve to zvuči veoma lijepo, međutim, fotografije snimljene jučer na nekadašnjem Otoku mladosti donose posve drugačiju sliku lokacije za koju biste očekivali da sedam dana do otvaranja ima sve ili barem 90 posto svega - spremno.

 

Uspiju li britanski koncesionari u suradnji s domaćim tvrtkama urediti dio otoka i pretvoriti ga u raj na Jadranu koji već sad slavi cijela Europa kao mjesto luksuznog odmora - svaka im čast. 

 

Što se točno sprema za Obonjan, što su o svemu rekli organizatori, a što kažu domaći i strani mediji čitajte na poveznici klikom na - OBONJAN i - OTOK MLADOSTI.

 

 

Donosi: Snježana Klarić

Iz kategorije: Županija info