Datum objave: 09. Srpanj 2016

Sezona malog mista: Programski zanimljivi dani pred Tribunjcima i gostima mjesta

Šibenik News
Šibenik News

Turistička zajednica OpćineTribunj pošteno je zasukala rukave i potrudila se oko ovogodišnje turističke sezona pa ni mještanima ni njihovim gostima ne nedostaje zanimacije. 

 

U kulturno - zabavnom programu tribunjskog TZ.-a stoji niz događanja, isti je preveden na talijanski i njemački jezik što je za posebnu pohvalu, a iz programa izdvajamo nekoliko zbivanja.

 

Među njima, prva na redu je Jurjevgradska renesansna bitka koja će se održati u ponedjeljak, 18. srpnja. Nakon toga za sve Tribunjce i  posjetitelje mjesta organizira se Ribarska fešta i to 22. srpnja. Tribunjska ribarska fešta podrazumjeva promenadu ribarskih brodova, gradeladu plave ribe uz glazbeni program kroz koji će goste voditi Goran Ferara, a u kojem će nastupiti klapa Rišpet te grupa Zaratino.

 

Nakon toga, na rasporedu je i svima omiljene čak 49. po redu tradicionalne magareče trke koje će se održati prvog dana kolovoza.

 

Detaljnje informacije o svakom od navedenih događanja može se pronaći na Facebook stranici lokalnog TZ-a ili klikom na poveznicu - LJETO U TRIBUNJU

 

Iz kategorije: Županija info