Datum objave: 28. Lipanj 2016

Obiteljske svađe zbog imovine, krađa stoke iz staje, krađa iz i sa auta

Šibenik News
Šibenik News

Tridesetšestogodišnjak iz Rogoznice zaradio je kaznenu prijavu i boravak u zatvoru nakon što je nanio teške ozlijede 78-godišnjaku.

 

Do sukoba između muškaraca došlo je sredinom nedjelje, 26. lipnja, zbog neriješenih imovinskih odnosa, a nakon svađe uslijedio je tjelesni obračun.

 

Osim, obiteljskog nasilja zbog nasljeđa, iz notesa Policijske uprave šibensko - kninske izdvajamo i  krađe na području županije i to u okolici Driša, u Vodicama, na odmorištu Vrpolje i u Primoštenu.

 

U mjestu Kričke, nedaleko Drniša, nepoznati počinitelj provalio je u staju 67-godišnjaka i odakle je odveo stoku vrijedne preko par tisuća kuna.

 

Mobitel te torba s mobitelom te osobnim ispravama i novcem netragom je nestala iz Vodica te na odmorištu Vrpolje gdje ne netko provalio u otključan automobil i prisvojio torbu zajedno s onim što se u njoj nalazilo.

 

Liše nije prošao ni 29-godišnji Poljak kojemu su s vozila ukradeni dijelovi vrijedi nekoliko desetaka tisuća kuna. 

 

- Protiv nepoznatih počinitelja bit će podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta - poručuju iz županijske Policijske uprave.

 

Iz kategorije: Županija info