Utorak, 21 Lipanj 2016 10:09

FOTO:Odlomljene grane i kemijski wc-i još razbacani po Jadriji

Napisao: 
FOTO:Odlomljene grane i kemijski wc-i još razbacani po Jadriji

Olujno jugo koje je rušilo grane pa i cijela stabla diljem Šibensko - kninske županije tijekom prošlog tjedna, napravila je nered i na području gradske četvrti Jadrija. Tragovi odlomljenih grana i drugi problem nastali usred naleta jakog juga još su vidljivi, kaže nam Marinko Bilić, predsjednik tamošnjeg Vijeća.

 

- Još prošli petak poslao sam obavijest o srušenim stablima i razbacanim kemijskim wc-ima po Jadriji Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti Grada Šibenika, ali do danas gotovo ništa nije učinjeno. Sanirana su odlomljene grane stabala, ali wc-i još čekaju, a prošlo je pet dana otkako sam javio - kazao je Bilić.

 

Iz gradske uprave, odnosno Miro Lucić, pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, kaže nam kako je nalog za sanaciju nastale štete poslan te da se tijekom današnje dana očekuje kako će tvrtka zadužena za ispravljanje kemijskih wc-a izaći na teren i obaviti svoj posao.

 

- Očekivali smo ih jučer, ali trebali bi danas doći. Nalog je poslan - tvrdi Lucić.

 

 

Piše: Snježana Klarić

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!