Srijeda, 25 Svibanj 2016 09:42

Stižu odgovori na pitanja: JU Razvojna agencija županije pokreće Tjedan poduzetništva

Napisao: 
Stižu odgovori na pitanja: JU Razvojna agencija županije pokreće Tjedan poduzetništva

Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko - kninske županije izlazi u susret svim zainteresiranim saznati informacije vezane za razvoj poduzetništva na području Šibensko - kninske županije,  a na to su ih naveli upravo brojni upiti na istu temu. 

 

Stoga,  Javna ustanova pokreće Tjedan poduzetništva od 30. svibnja do 3. lipnja. 

 

- Za vrijeme trajanja Tjedna poduzetništva svi zainteresirani će se putem niza prezentacija i edukativnih radionica imati prilike upoznati sa županijskim i nacionalnim kreditnim linijama, s otvorenim i nadolazećim natječajima za poduzetnike te poticajima prilikom ulaganja. Prvi dan radionice namijenjen je malim i srednjim poduzećima, a drugi i treći dan svim gospodarskim subjektima uključujući mikro poduzeća - poručuju iz Razvojne agencije. 


Svi događaji održat će se u prezentacijskoj dvorani Javne ustanove Razvojna agencije Šibensko-kninske županije, na adresi Velimira Škorpika 6, u Šibeniku, a svi koji žele sudjelovati u radionicama prethodno se moraju najaviti i to mogu učiniti putem E-maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili na broj mobitela 099/258-2734.

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!