Četvrtak, 12 Svibanj 2016 09:01

Pritvaranje 20-godišnjaka i kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja

Napisao: 
Pritvaranje 20-godišnjaka i kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom koji je zajedno s trenutno nedostupnim 22-godišnjakom osumnjičen za iznudu na štetu maloljetnika.

 

- Utvrđeno je da su obojica osumnjičenih 9. svibnja u Šibeniku s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi uz ozbiljnu prijetnju oštećenom oduzeli sunčane naočale koje su tijekom kriminalističkog istraživanja pronađene kod 20-godišnjaka i bit će vraćene oštećenom - obavještavaju iz PU šibensko - kninske.

 

Nakon što je kriminalističko istraživanje privedeno kraju, 20-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. 

 

Zasad još uvijek nepoznati počinitelji protiv kojih će biti podnijete kaznena prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku jesu oni koji su počinili ova kaznena djela:

-u Jadriji je nepoznati počinitelj provalio u kuću 70-godišnjaka iz koje je otuđen tehnički predmet, a nastala šteta će se utvrditi naknadno,


-u Bratskom Docu je nepoznati počinitelj provalio u skladište trgovine iz kojeg je otuđen novac i cigarete, te u obližnje skladište u vlasništvu 66-godišnjaka iz kojeg nije ništa otuđeno,a nastala je manja materijalna šteta.

 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!