Srijeda, 20 Travanj 2016 09:40

To se nije davno dogodilo: iz nas je miran dan u županiji, policija bez prijava

Napisao: 
To se nije davno dogodilo: iz nas je miran dan u županiji, policija bez prijava

Ne pamtimo kad se to zadnji put dogodilo, ali je lijep osjećaj. Naime, Policijska uprava šibensko - kninska ovog je jutra poslala, uvjetno rečeno, prazno priopćenje za medije u kojem je tek kratko navedeno slijedeće: 'Proteklog dana na našem području nisu evidentirani značajniji sigurnosni događaji o kojima svakodnevno obavještavamo javnost.'

 

- Takvo što ne događa se često. Ne znam jesmo li od početka godine imali jedno ili nijedno ovakvo priopćenje. Postupanja ima, ali nema podataka o kojima svakodnevno izvještavamo javnost - kazala nam je glasnogovornica PU šibensko - kninske, Marica Kosor.

 

- Imamo mi u tijeku kriminalistička istraživanja o čijim detaljima ne smijemo izlaziti u javnost, ali onog o čemu inače izvještavamo javnost nema, dakle, nema prijavljenih teških krađa i krađa što mi u policiji smatramo da dobro preventivno radimo  - objasnila je Kosor. 

 

 


 

 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!