Datum objave: 07. Travanj 2016

Za tišnjanske mame: Besplatna radionica izrade platnenih pelena

Šibenik News
Šibenik News

Moderne platnene pelene daleko su od starinskih četvrtastih pelena naših baka. Jednostavno ih je koristiti, iskrojene su i sašivene u oblik koji odgovara djetetovu tijelu, s čičak trakom ili drukerima za pričvršćivanje. Održavanje je također jednostavno, nije ih potrebno iskuhavati niti glačati.


Platnene pelene imaju brojne prednosti pred jednokratnima – djetetu su ugodnije i zdravije, sačuvat će okoliš od tisuća tona teško razgradivog otpada, a razlika u cijeni od čak 5.000,00 kn neće završiti kao hrpa pelena na smetlištu, nego u vašem džepu.


Otkrijte nov i zanimljiv svijet platnenih pelena, uživajte u njihovoj mekoći, ljepoti i raznovrsnosti!


U petak, 8. travnja s početkom u 11.00 sati u prostorima narodne knjižnice i čitaonice u Tisnom , na adresi Uska ulica 1, održat će se radionica o platnenim pelenama u organizaciji udruge RODA-Roditelji u akciji.


Svi zainteresirani za korištenje platnenih pelena moći će iz prve ruke čuti informacije o njihovim prednostima, kako ih koristiti i održavati, te pogledati i opipati primjerke Rodina branda - platnene pelene "Rodina pusa".


Radionica je besplatna i svi su dobrodošli! Za više informacija posjetite nas na www.roda.hr ili na našim Facebook stranicama udruge RODA-Roditelji u akciji.
 

Iz kategorije: Županija info