Petak, 18 Ožujak 2016 13:46

Skradin dobio novouređeni suvremeni poštanski ured s produljenim radnim vremenom

Napisao: 
Skradin dobio novouređeni suvremeni poštanski ured s produljenim radnim vremenom

 

Hrvatska pošta otvorila je novouređeni Poštanski ured 22222 Skradin, na adresi: Dr. Franje Tuđmana 8.

 

Ovaj poštanski ured sada se prostire na 55 m2 te je opremljen s dva univerzalna šaltera umjesto dosadašnjim jednim. Preuređenjem je dobiven suvremeno uređen i povećan prostor za korisnike kao i novo opremljene pozadinske prostorije za poštare. Sadašnji vizualni identitet korisničkog prostora ovog ureda sasvim je prilagođen korisnicima te udobnosti rada djelatnika. Naravno, poštovani su svi vizualni standardi kojima se Hrvatska pošta koristi posljednjih godina u preuređenju poštanskih ureda.

 

Korisnicima su u ovom poštanskom uredu na raspolaganju sve poštanske, financijske i maloprodajne usluge Hrvatske pošte. Na tom je mjestu dostupna i Western Union-ova usluga prijenosa gotovog novca, kao i usluge mjenjačnice, a mogu se ugovoriti i brojne usluge Croatia osiguranja, Hrvatske poštanske banke te mnoge druge usluge, kao što je digitalna televizija evotv i servis ePošta.

 

Produljeno je i radno vrijeme poštanskog ureda u Skradinu za vrijeme trajanja turističke sezone: ponedjeljak – petak; 7 – 20 sati, te subotom; 8 – 13 sati.
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!