Petak, 11 Ožujak 2016 13:54

Pirovački Komunalac - prva aplikacija za prijave komunalnih problema u županiji

Napisao: 
Pirovački Komunalac - prva aplikacija za prijave komunalnih problema u županiji

 

Pirovac prvi u županiji šibensko-kninskoj uvodi aplikaciju KOMUNALAC za evidenciju i upravljanje prijavama komunalnih problema. Sve prijave - rupe na cesti, napuštena vozila, pokvarene žarulje javne rasvjete, grafiti, razbijene klupice u parku, slomljene grane i slični problemi – bit će vidljivi odmah nakon prijave pametnim telefonom ili internetom. Aplikacija ubrzava otklanjanje prijavljenih komunalnih problema, ali i arhivira i prati tijek njihova rješavanja, ističe ANTE ČUBRIĆ, zamjenik načelnika Pirovca.

 

Aplikacija će ubrzo biti dostupna i za iPhone te Windows mobilne uređaje, a korisnici navedenih mobilnih uređaja imaju mogućnost pristupa web stranici www.pirovac.hr/komunalac koja je prilagodljiva širini ekrana mobilnog uređaja, tako da je problem moguće prijaviti i pristupom navedenoj web lokaciji – rekao je zamjenik načelnika Ante Čubrić.

 

KOMUNALAC je novi moderan i učinkovit alat za evidenciju i upravljanje prijavama komunalnih problema koji radi prema načelu: čujemo naše građane, slušamo naše građane, rješavamo problem.

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!