Datum objave: 15. Veljača 2016

Tijekom vikenda krađe od Grebaštice preko Bogdanovića do Murtera

Šibenik News
Šibenik News

Između 12. i 15. veljače na našem području od značajnijih sigurnosnih događajaprijavljeno je  šest teških krađa i po jedna krađa i neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari. 

 

 Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

 

Evo i zbog čega. 

 

- u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u ambulantu i otuđio lijekove,


- u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio i u prostorije mjesne tvrtke iz koje je otuđio tehničku robu vrijednu nekoliko tisuća kuna, a provalom u prostorije tvrtke 35-godišnjaka nepoznati počinitelj je otuđio novac,


- na području Vodica u Sovlju je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu tvrtke iz Unešića i otuđio robe u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna, na tom području kod Zatona i u Bogdanovićima je nepoznati počinitelj provalio i u dvije poljske kućice iz kojih je otuđio strojeva i alata u ukupnoj vrijednosti od par desetaka tisuća kuna,

 

- u Murteru je nepoznati počinitelj 39-godišnjaku otuđio bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna,

 

- u Grebaštici Donjoj je nepoznati počinitelj 42-godišnjaku protupravno oduzeo moped radi privremene uporabe, pri čemu su nastala oštećenja od nekoliko tisuća kuna.

 

Iz kategorije: Županija info