Datum objave: 29. Siječanj 2016

Petrina o slučaju Crnoja: Da je u pitanju "običan" čovjek USKOK i DORH davno bi pokrenuli postupak

Šibenik News
Šibenik News

 

Na aferu sad već bivšeg ministra Mije Crnoje danas se oglasio i nezavisni saborski zastupnik Stipe Petrina. Odmah je prozvao premijera Oreškovića i doveo u pitanje njegov utjecaj u novoj Vladi.

"Gospodin Crnoja kao branitelj, koji se borio za ovu zemlju, zavrijedio je malo pažnje, to smo mu i dali ova dva dana", kazao je jučer okupljenim novinarima "premijer" Orešković.

"Zaboga miloga "premijeru", zašto govorite takve stvari i k tome još vjerujete da će vam narod povjerovati da ste se sažalili nad gospodinom Cronojom a ne da ste sa raspletom čekali zbog pritiska vašeg "šefa", gospodina Karamarka. Ova cijela priča ne drži vodu. Naime, začuđujuće što je Crnoja uopće došao u poziciju ministra i da Karamarko nije znao tko je on" kazao je jutros Stipe Petrina.

Da je u pitanju "običan" čovjek USKOK i DORH bi davno pokrenuli postupak. Što se pak novog ministra tiče, ministar branitelja mora biti "cijepljen" od politike i predstavnik cijele populacije branitelja, zaključio je svoj osvrt primoštenski načelnik.

Iz kategorije: Županija info
Označeno u: