Datum objave: 16. Studeni 2015

Depadanse hotela Punte ponovno na bubnju, cijena pala za milijun eura

Diana Ferić
Diana Ferić

Jadranska banka Šibenik ponovno je oglasila javnu dražbu za prodaju depadansi vodičkog hotela Punta  koje se nalaze u njihovom vlasništvu. Radi se o depadanski Antonina koja sa zemljištem za sport i rekreaciju, pomoćnom zgradom, šumom i hotelom ima ukupnu površinu od 5771 m2. Antonina ima kapacitet od 60 soba i pet etaža sa polukatovima. Objekt je izgrađen 1969 godine, a dijelom je renoviran 1998. godine.

Depadansa Arausana je istog kapaciteta, a ukupna površina hotela, zemljišta za sport I rekreaciju, gospodarske zgrade i šume oznosi 4452 m2. Depadanse su smještene u borovoj šumi, na istočnom dijelu poluotoka Punta, 20 metara od plaže i svega desetak minuta lagane šetnje od središta Vodica.

Rok za prikupljanja ponuda je 20. studeni, a zainteresirani mogu detalje pronaći na web stranicama Jadranske banke i pogledati ponuđene nekretnine prema dogovoru.

Jadranska banka koja je u sanaciji od 8. listopada, depadanse hotela Punta pokušava prodati na javnim dražbama još od jeseni 2012. godine. Zadnja javno objavljena cijena, a koja se i dalje nalazi javno objavljena na specijaliziranim portalima za nekretnine je 3,5 milijuna eura za svaku od depadansi. Cijena je od 2012. spuštena za milijun eura po nekretnini.
 

Iz kategorije: Županija info