Datum objave: 03. Studeni 2015

Stipe Petrina i MOST svoj finalni skup imaju u Šibeniku, a za njih nastupaju Dječaci

Šibenik News
Šibenik News

 

Koalicija nezavisnih lista MOST svoj finalni skup održat će ovog četvrtka u Šibeniku ispred zgrade Županije. Stipe Petrina, koji je na prvom mjestu kolaicije u našoj izbornoj jednicini, predstaviti ćeostale kandidate te program koji MOST nudi. Od 18 sati program će voditi jedan od najuspješnijih orkestara, Puhački orkestar Primošten. U 19 sati na pozornicu će se popeti svi kandidati MOST-a te predstaviti sebe i svoj program. U 19,30 sati skup se nastavlja glazbenim spektaklom, na kojem će nastupiti glazbena skupina Dječaci. Tijekom cijelog skupa biti će bogati izbor hrane i pića za sve.

"Dokazali smo se kao nova snaga, snaga koja će poljuljati vladajuću političku scenu. Zašto su poljuljani? Gradi se most preko kojeg će doći jedna nova nada koja će istrijebiti štetnike naše zemlje. Ne možemo više dopustiti da se i nakon 25 godina Hrvatska urušava kao usred potresa. Vrijeme je da se ti epicentri zauvijek zatvore.

Reforma i promjena na bolje neće biti dok većinu u Saboru drži koruptivnim aferama kompromitirani HDZ i uhljebničkim zapošljavanjima te nesposobnim odlukama kompromitirani SDP. Još jedan mandat HDZSDP-a i Hrvatska ide u bankrot, što će tada biti s plaćama, mirovinama i ostalim socijalnim davanjima?

Zato, pozivamo sve glasače IX. Izborne jedinice da u četvrtak dođu ispred zgrade županije u Šibeniku. Prvi čovjek liste za ovu jedinicu, Stipe Petrina predstavit će svoje ostale kandidate te program koji MOST nudi. Stipe Petrina, osoba s bogatom poviješću uspjeha, već 15 godina nudi program boljitka zemlje. MOST je upravo ona snaga koju Stipe vidi kao budućnost. Zato broj 5, jedini je prolazni broj ove zemlje",  stoji u pozivu.

Političko blebetanje bit će svedeno na minimum, poručuju iz MOST-a.

Iz kategorije: Županija info