Srijeda, 22 Svibanj 2019 13:21

FOTO Nova atrakcija u promociji Šibenika by Nikola Baraka i Lulas Mario

Napisala: 
FOTO Nova atrakcija u promociji Šibenika by Nikola Baraka i Lulas Mario

Još jedna potvrda da turizam ne čine samo velebni apartmani, hoteli, plaže i poznati povijesni spomenici nego i mala, kreativna rješenja koje turistima omogućavaju ono što zovemo "poseban doživljaj" je veliki okvir koji je postavljen na travnjak ispod šibenske katedrale u povodu održavanja Festivala putnika. To je bila ideja Nikole Barake, organizatora tog festivala, a realizirao ju je poznati šibenski kreativac Lulas Mario i tu će ostati do kraja ljeta. Očito su "pogodili u sridu. Za grupu Koreanaca koji su posjetili Šibenik to je bila posebna atrakcija pa su se u njemu fotkali, a na ramu piše " St. James Cathedral", Odlična reklama i za katedralu i za Šibenik.

Mario Lulas postao je poznat i prepoznatljiv po svojim ručno rađenim pitarima od betona sa šibenskom kapom i dredloksima, ali je u posljednje vrijeme aktivan i kreativan , kako kaže 25 sati na dan, promovira svoje radove i smišlja nove stvari, a u to spada i priprema za subotnje otvaranje knjižnice na otvorenom u Šibeniku.

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!