Ponedjeljak, 11 Ožujak 2019 13:56

Ovogodišnje kandidakinje za "Šibensku grandecu" nose nakit šibenske dizajnerice Ivane Slavice Vunić

Napisala: 
Ovogodišnje  kandidakinje za "Šibensku grandecu" nose nakit šibenske dizajnerice Ivane Slavice Vunić

Prava poduzetnica, kažu, sama prepozna dobru marketinšku priliku ili priliku za prezentaciju svog rada, a upravo to je napravila dizajnerica nakita iz Šibenika Ivana Slavice Vunić ponudivši se sama da sponzorira nedavni izbor "Šibenske grandece" iako joj, s obzirom na to da je već poznata i prepoznata i u svijetu kod nas, reklama zapravo više i ne treba. Ivana je pokazala, međutim, i da to nije napravila reda rada jer je poklonjeni nakit koji su dobile kanditakinja, kao i mlada umjetnica Manueli Pauk, koja je izradila statutu za novu Grandecu, prilagodila svakoj od njih i time ih ugodno iznenadila.

"Kad sam čula za izbor "Šibenske grandece" to mi se jako svidjelo  i htjela sam prodoniejti ovom projektu i obradovati ove divne, svestrane žene koje su kandidatkinje za tu prestižnu titulu", objasnila nam je Ivana. 

Ivana je odavno svoj hobi izrade nakita pretvorila u posao, ali je zadržala i svoje službeničko mjesto u Općinskom sudu u Šibeniku.

Od malena sam uvijek nešto spajala i ukrašavala, ali sve je počelo prije pet godina, paralelno s rođenjem kćerkice Lorene. Izrada nakita tako mi je bila i skraćivanje vremena do povratka supruga s broda. Na moj put najviše je utjecala moja obitelj, suprug ponajviše koji mi je najveća potpora", kaže ova poduzetna i kreativna žena.

Ivana svojim klijenticama izlazi u susret te izrađuje nakit po narudžbi i njihovim željama. Njen rad rado nose i to ne skrivaju pjevačica Žanamari Perčić, Nives Celzijus, Lana Jurčević, blogerica Jelena Perić. Već godinama njen nakit za svoje nastupe naručuje i nosi svjetski poznata DJ-ica Niki Bellucci. Tako je njen nakit već nekoliko godina prisutan i na trendsetericama van Hrvatske, a ove godine nastavio se kao 'must have' modni dodatak probijati do šireg međunarodnog tržišta. Nedavno je ušao i u poznate butike u Costa Rici.
 

"'Dobila sam izvrsnu ponudu iz Costa Rice gdje je jedan poznati butik koji drži brendirane stvari zainteresiran za suradnju. Butik ima svoje komitente po cijelom svijetu i oni u rujnu dolaze u Hrvatsku na završne dogovore oko preuzimanja nakita i sklapanje ugovora o suradnji ', otkriva dizajnerica, dodajući da su zanimanje za njenu kolekciju nakita pokazali i predstavnici međunarodnog izbora za Miss turizma svijeta koji su je pozvali da osobno prisustvuje ovogodišnjem natjecanju"; kazala je tada Ivana.
Osim što izrađuje nakit, sama radi i njegovu promociju, a na društvenim mrežama ima više od 60 tisuća pratitelja.
 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!