Datum objave: 10. Siječanj 2019

Prilika koja se ne propušta:Turistički vodiči u nedjelju besplatno vode građane u razgled Šibenika i Drniša

Diana Ferić
Diana Ferić

Besplatne turističke ture po Šibeniku i Drnišu organizira i ove godine Udruga turističkih vodiča Mihovil i to u nedjelju, 13. siječnja točno u podne, a povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

" I ove godine UTV Mihovil će se priključiti brojnim kolegama u projektu 'Upoznaj svoju zemlju', te povesti sve zainteresirane građane u obilazak Šibenika i Drniša. Pridružite nam se u nedjelju 13. siječnja točno u 12 sati. Vaši vodiči će vas čekati u Drnišu u parku kod Meštrovićeva Vrela života, a u Šibeniku u perivoju Roberta Visijanija", kažu u svom pozivu članovi UTV Mihovil.

Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske već drugu godinu zaredom povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske organizira besplatna vođenja za sve građane u više od 50 gradova diljem Republike Hrvatske.

Kroz projekt 'Upoznaj svoju zemlju' žele istaknuti važnost zaštićenih lokaliteta za predstavljanje zemlje i ukazati na važnost Pravilnika o popisu zaštićenih lokaliteta, koji je još u izradi, a koje će predstavljati isključivo oni turistički vodiči koji su se educirali u Hrvatskoj.

 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3