Četvrtak, 10 Siječanj 2019 11:48

Prilika koja se ne propušta:Turistički vodiči u nedjelju besplatno vode građane u razgled Šibenika i Drniša

Napisala: 
Prilika koja se ne propušta:Turistički vodiči u nedjelju besplatno vode građane u razgled Šibenika i Drniša

Besplatne turističke ture po Šibeniku i Drnišu organizira i ove godine Udruga turističkih vodiča Mihovil i to u nedjelju, 13. siječnja točno u podne, a povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

" I ove godine UTV Mihovil će se priključiti brojnim kolegama u projektu 'Upoznaj svoju zemlju', te povesti sve zainteresirane građane u obilazak Šibenika i Drniša. Pridružite nam se u nedjelju 13. siječnja točno u 12 sati. Vaši vodiči će vas čekati u Drnišu u parku kod Meštrovićeva Vrela života, a u Šibeniku u perivoju Roberta Visijanija", kažu u svom pozivu članovi UTV Mihovil.

Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske već drugu godinu zaredom povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske organizira besplatna vođenja za sve građane u više od 50 gradova diljem Republike Hrvatske.

Kroz projekt 'Upoznaj svoju zemlju' žele istaknuti važnost zaštićenih lokaliteta za predstavljanje zemlje i ukazati na važnost Pravilnika o popisu zaštićenih lokaliteta, koji je još u izradi, a koje će predstavljati isključivo oni turistički vodiči koji su se educirali u Hrvatskoj.

 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!