Utorak, 25 Prosinac 2018 13:21

Božićni poklon za one koji vole Šibenik:Zavirite u novi broj internetskog magazina „Volim Šibenik"

Napisala: 
Božićni poklon za one koji vole Šibenik:Zavirite u novi broj internetskog magazina „Volim Šibenik"

Objavljen je novi broj interaktivnog magazina „Volim Šibenik“, časopisa za kulturu sjećanja i sve one koji vole Šibenik i njegovu povijest i sadašnjost. U novom broju pročitajte:

INTERVJU: PROF. DR. SC. JOSIP BELAMARIĆ,
Mladosti koja sredinom 21. stoljeća stoljeća bude hodala po Šibeniku taj će se Šibenik činiti najljepšim od svih dotadašnjih Šibenika. Mi se moramo samo potruditi da danas budemo dostojni i njih i onih koji su nam taj grad ostavili.

 

INTIMNA POVIJEST: NAJBOLJI ŠIBENSKI RECEPTI ZA LIJEPE GRUDI, USPJEŠNO ZAČEĆE, MUŠKU SNAGU I DOBRU VOLJU KOD ŽENA
Da žena ne bude zle volje potopi u vino travu zvanu jezik volujski. To vino čini dobru volju kod žena, ali pazi da ga ne popiju prekoviše jer im ono dogoni svašta napamet i malo im omekša razum.

 

 

NAŠA PRIČA: Šibenski galebi polete kada im „Partizanka“ donese lijepe strankinje

70 GODINA LP PLOČE; Prvu šibensku longplejku snimio je pjevački zbor "Kolo" 1969. godine kada je "Jugoton je izdao prve licencne rock LP ploče; The Beatlesa "Yellow Submarine" i The Rolling Stonesa "Beggars Banquet". Drugi šibenski LP izdao je Arsen Dedić 1970. godine, a treći i četvrti Vice Vukov i Mišo Kovač 1971. godine.

 

Časopis čitarjte na linku:https://issuu.com/volimsibenik/docs/volim__ibenik_no29
 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!