Četvrtak, 06 Prosinac 2018 19:54

Učiteljica Ivana Kalebić Guberina sa svojom ekipom učenika snimila i treći dokumentarac "Šibenska kartulina"

Napisala: 
Učiteljica Ivana Kalebić Guberina sa svojom ekipom učenika snimila i treći dokumentarac "Šibenska kartulina"

Učiteljica razredne nastave u OŠ Jurja Šižgorića Ivana Guberina i njezini sada već bivši učenici koji su lani završili četvrti razred snimili su i montirali i svoj treći film o šibenskom zavičaju pod nazivom „Šibenska kartulina“. Danas su objavili i trailer. Do sada su snimili su dokumentarne filmove o rijeci Krki i arhipelagu Kornati
Zahvaljujući Ivaninom entuzijazmu i posvećenosti učiteljskom pozivu, ali i pozitivnim reakcijama njezinih učenika i njihovih roditelja protekle četiri godine činili su čuda i postigli nevjerojatne rezultate. Snimali su filmove, nastupali u javnosti, glumiti, statirati, planinarili, plesali, a pa pokazali su se čak i uspješni robotičari. Njezini učenici sada su petaši, a ona je krenula u novu avanturu s prvašima s kojima će sigurno, u to ne sumnjamo, izroditi niz novih projekata. No ovaj treći film plod je njihovog prošlogodišnjeg predanog rada.

Zbog svoga pristupa radu s učenicima Ivana Kalebić Guberina je ove godina bila kandidirana za Šibensku grandecu.

FOTO:ŠibenikIN
 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!