Srijeda, 29 Kolovoz 2018 10:56

Šibenski skijaši vole francuska skijalište:Ove godine autobus samo za njih

Napisala: 
Šibenski skijaši vole francuska skijalište:Ove godine autobus samo za njih

Skupina od tridesetak Šibenčanki i Šibenčana koja već pet godina putuje na skijanje u Francusku preko zagrebačke agencije Kontakt Tours dobili su za svoju je vjernost posebnu prilvilegiju – ove godine ta je agencija rezervirala autobus samo za njih, ma koliko ih na kraju uplati aranžman. Do sada su bili zajedno sa skijašima iz Splita i Rijeke. Odluku o toj  "nagradi" priopćio im je osobno vlasnik te agencije Nenad Janičijević na druženju uz večeru u OPG –u Roca.

 

„ Naša suradnja traje od 2013. godine i zaista su ti vaši Šibenčani vjerni i dragi kupci naših aranžmana. Iz toga se izrodila jedna već stalna i dobra ekipa tako da smo procijenili kako bi bili najbolje da za njih predvidimo poseban autobus. Do sada su bili na skijalištima Risoul, Les duex Alpes i La Rosiere, a ove godine smo im predložili da odaberu jedno od dva nova skijališta koja imamo u ponudi Franc Les Saaisie i Les Samoen“, ističe Nenad Janičijević. Inače riječ je o agenciji kojoj su specijalnost baš skijališta u Francuskoj.

 

Šibenčani s kojim smo razgovarali oduševljeni su tim ski aranžmanima. Putovanje do Francuske je malo dulje, ali, prođe im, kažu, u druženju i zafrkanciji. Pred dolazak u destinaciju autobus im stane kod velikog opskrbnog centra da opreme sve što trebaju . Na skijalište se dolazi doslovno iz apartmana, a staze su duge i svih vrsta od plavih do crnih.

 

Naglašavaju da im se mogu pridružiti i drugi ljubitelji skijanja iz Šibenika i da su zabavno druženje i odlični uvjeti za skijanje zajamčeni.
 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!