Srijeda, 04 Srpanj 2018 15:22

Duško Dobrota postao menadžer hotela u Berlinu i poziva radnike i iz svog rodnog Šibenika

Napisala: 
Duško Dobrota postao menadžer hotela u Berlinu i poziva radnike i iz svog rodnog Šibenika

Četrdesetogodišnji Šibenčanin Duško Dobrota, hotelski menadžer koji je vodio poznati hotel Dubrovnik u Dubrovniku izabran je za menadžera novouređenog hotela Ocak u Berlinu koji se otvara krajem ove godine, a imat će pet zvjezdica.

 

Sretan je zbog povjerenja koje mu je ukazano, ali ne zaboravlja ni svoj rodni grad. Budući da su u potrazi za radnicima različitih profila poziva sve one koji žele raditi u takvom hotelu, a znaju njemački jezik da se jave na adresu hotela Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i možda im se posreći kao što je njemu.

 

Dobrota dolazi iz hotelijerske obitelji tako da ne čudi što je diplomirao na Fakultetu za hotelijerski i turistički management u Opatiji, a pet godina je bio na mjestu glavnog menadžera hotela Dubrovnik u Dubrovniku.

 

„Moram zahvaliti hotelima Dubrovnik koji su mi pružili šansu da radim tako divan posao u kojem sam puno toga naučio i koji me je s vremenom oblikovao, a preuzimanje vođenja hotela u Berlinu mi je novi izazov“, kaže Dobrota.

On već 23 godine radi i kao model. O njemu je nedavno pisao i američki časopis International Face Magazin.
 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!