Četvrtak, 14 Lipanj 2018 10:47

Tri lijepe Šibenčanke u utrci za titulu WorldWorld Top Model Croatia

Napisala: 
Tri lijepe Šibenčanke u utrci za titulu WorldWorld Top Model Croatia

Među 13 prekrasnih djevojaka koje se bore za titulu WorldWorld Top Model Croatia 2018. su i tri šibenske djevojke iza kojim stoji agencija Leona i to Paola Seidl, Mia Marčić i Marta Malenica.

 

Djevojke su jučer stigle u Korčulu luksuznim autobusom pod budnim okom predstavnice agencije Croatia Bus Ilijane Jerković i smjestile se u ekskluzivnom resortu Port 9, biseru u bogatoj ponudi poznate turističke kuće HTP Korčula.

 

Slovenski fotograf Gregor Podvinski savršeno je odradio prvo snimanje lijepih manekenki, za zanimljiv minimalistički makeup pobrinula se Amadea Krajnović, za kosu tim Montibello, a za njegu tijela Ivana Škender iz Instituta Dharma.

 

Tijekom priprema će hrvatske natjecateljice zajedno s gošćama iz regije posjetiti niz zanimljivih događanja, a prva od njih su izložba Charlesa Billicha i projekcija dokumentarnog filma “Gnothi Seauton” autora Brune Kovačevića u sklopu Marco Polo Art Festivala kojeg već treću godinu zaredom organizira producent Igor Prižmić.


 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!