Ponedjeljak, 10 Travanj 2017 14:55

Šibenske missice i manekenke nisu bile sklone skandalima jer su pristojnost ponijele iz kuće

Napisala: 
Šibenske missice i manekenke nisu bile sklone skandalima jer su pristojnost ponijele iz kuće

Nastavljamo podsjećati na sve šibenske missice i ljepotice koje smo proglasili jednim od šibenskih glavnih brendova. Većina njih je u agenciji "Leona" prošla školu Željka Kalopera Keke i modne koreografkinje, nekada manekenke, Ljilje Stamenković koja uvijek naglašava: "K nama su dolazile djevojčice i dječaci već s pet godina. Radili smo s njima sve do 25. godine. Tako nastaje pozitivna selekcija. Imali radionice, tečajeve lijepog hodanja i ponašanja, vježbe oblikovanja tijela, kozmetike, šminkanja, lijepog i ukusnog odijevanja, ponašanja za stolom. Nije to dakle samo suhoparni modni tečaj već kompletna priprema za život". Ističe kako je ponosna na to što je jako malo cura iz Leone krenulo lošim stazama i krivim životnim putovima.

 

" Na to sam posebno ponosna.Uvijek ističem Oliveru Slavicu koja je puno radila u modi, živjela je u mnogim zemljama i uza sve to završila fakultet, dobra je majka i živi uzornim životom. Slično je s Nikolinom Rak koja je također puno radila, a sve bez bilo kakvih skandala. Nastojim tim djevojkama ukazati na zamke biznisa mode i ljepote, pomoći da im slava ne udari u glavu, da sačuvaju svoje vrijednosti i ono što je bitno u životu. Jako se oko toga trudimo, ali mi tu nismo presudni. Sve one donijele su te vrijednosti iz svojih obitelji, od svojih roditelja, a mi smo ih samo dogradili", smatra Ljilja Stamenković.
 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!