Srijeda, 21 Rujan 2016 14:24

Charles Bilich predstavlja djelo nastalo u slavu Krešimirovog grada - triptih Šibenika

Napisao: 
Charles Bilich predstavlja djelo nastalo u slavu Krešimirovog grada - triptih Šibenika

Umjetnik svjetskog glasa, Charles Bilich sutra će predstaviti triptih Šibenika, umjetničko djelo posvećeno Krešimirovu gradu povodom obilježavanja 950. obljetnice od prvog pisanog spomena grada Šibenika. 

 

Bilich će triptih Šibenika predstaviti u kongresnoj dvorani Yachting cluba u D-resort hotelu u Mandalini s početkom u 10.30 sati. U programu svečanog otkrivanja slike triptih sudjeluje i niz glazbenika i to Ivo Pattiera, komorni sastav Echo koji čine Tea Slavica, Ana Grubić Miškić, Ivana Šanić i Tina Guberina. Voditelj programa je poznato radijsko i voditeljsko lice, Nikola Urukalo. 

 

Šibenske ljepotice, koje su svojedobno ponijele lentu Miss Hrvatske, Maja Spahija i Ivana Ergić sudjelovat će u otkrivanju umjetničkog djela u slavu Šibenika s potpisom umjetnika svjetskog glasa koji već neko vrijeme boravi u Šibeniku, u gradu za koji je pun riječi hvale. 

 

 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!