Datum objave: 15. Ožujak 2016

Oni su "zakon":Još jedan veliki uspjeh polaznika šibenske Turističko - ugostiteljske škole

Diana Ferić
Diana Ferić

Učenici Turističko-ugostiteljske škole Šibenik i ove su godine ostvarili zapažene rezultate na regionalnom GASTRO natjecanju-regija Dalmacija.
Učenik Martin Marić pod vodstvom svoga mentora-profesora Nikole Nimca osvojio je drugo mjesto  u kategoriji Pripremanje barskih mješavina te se tako plasirao na Državno natjecanje .
Uspješan niz postizanja vrhunskih rezultata u turističkim disciplinama nastavile su učenice četvrtog razreda Lucija Barić i Franka Štrkalj.
Natjecanje se održalo u petak 11.3.2016. godine  Duugopoljuu, a na njemuu su  učenici imali priliku pokazati sve što su naučili tijekom školovanja i kroz opsežne pripreme od strane svojih mentora u školi.
Učenici su u ovom dijelu natjecanja pokazali znanja i vještine u 5 disciplina, dvije turističke i tri ugostiteljske i unatoč jakoj konkurenciji ostvarili su zavidne rezultate.
U disciplini Poslovanje recepcije hotela učenica Lucija Barić  osvojila  jje prvo mjesto pod vodstvom mentora struke -profesora Ante Nakića i mentorice jezika-profesorice Jagode Grbelja.
U disciplini Poslovanje putničkih agencija učenica Franka Štrkalj  plasirala se na drugo mjesto pod vodstvom mentorice struke-profesorice Anite Pajtić i mentorice jezika-profesorice Vladimire Cvitanović Čenić.
Učenici Turističko-ugostiteljske škole pokazali su na ovom natjecanju još jednom svoju izuzetnu vještinu, kreativnost i znanje te na najbolji mogući način predstavili našu školu,grad Šibenik i Šibensko-kninsku županiju.
Od srca čestitamo Martinu,Luciji i Franki te njihovim mentorima na osvojenim rezultatima uz najljepše želje za još boljim uspjehom na Državnom natjecanju koje će se održati u Makarskoj od 26. do 29. travnja ove godine.

Iz kategorije: Volim Šibenik