Srijeda, 17 Veljača 2016 18:54

Biciklisti Fausta Vrančića napravili najoriginalniju čestitku za 950. godina Šibenika

Napisao: 
Biciklisti Fausta Vrančića napravili najoriginalniju čestitku za 950. godina Šibenika

 

I Šibenski biciklisti priključili su se u obilježavanju 950. godine od prvog spominjanja grada Šibenika. I to ne bilo kako. Poruka Ši 950 na mapi u naslovu "ispisana" je tako da je ovo plavo zapravo njihova GPS ruta vožnje bicikle. Kako su došli na tu ideju i kako su to uspjeli, pitali smo Tonija Ercega, člana BK Faust Vrančić.

 

"Pokušali smo smiliti originalnu čestitku za naš grad i vozili smo dok nismo uspjeli. Nije bilo lako! Ova finalna vožnja trajala je sat vremena u komadu, a prešli smo 11 kilometara da bi ovo "ispisali" na mapi. Vozili smo kroz Crnicu, Stari grad, Varoš, Šubićevac i Baldekin " priča nam Toni.

 

U ovom zanimljivom projektu sudjelovalo je više "faustovaca", a da ova vožnja nije bila ni malo laka, govore podaci da su tjedan dana radili na tome, da im je prvi pokušaj trajao čak tri sata u komadu a da su uspjeli tek iz četvrtog pokušaja ovako kako su zamislili. Čestitamo šibenskim biciklistima na trudu i originalnosti.

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!