Datum objave: 28. Studeni 2015

Gitarijada i za ovogodišnje blagdane:Upućen poziv bendovima iz 70 -tih i 80-tih godina

Diana Ferić
Diana Ferić

Udruga za promicanje i zaštitu kulturnog stvaralaštva Disco Gimnazija popustila je pritisku javnosti te i ovog Adventa u Šibeniku organizira glazbenu manifestaciju - Gitarijadu.

Članovi udruge u suradnji s caffe barom & noćnim klubom Azimut upućuju javni poziv svim bendovima koji su 'žarili i palili' šezdesetih i/ili sedamdesetih godina prošlog stoljeća na području Šibenika da se jave ako žele nastupiti na ovogodišnjoj Gitarijadi koja će se održati 27. prosinca (nedjelja). U odnosu na prošlogodišnju manifestaciju seli s promrzlog otvorenog prostora Perivoja Roberta Visianija u toplinu šibenskih bunara , u klub Azimut.

Svi zainteresirani svoje prijave mogu podnijeti putem Facebook stranice Disco Gimnazija – Šibenik 70./80. (https://web.facebook.com/Disco-Gimnazija-%C5%A0ibenik-7080-356873961069994/?ref=hl) ili putem E-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijava treba sadržavati naziv benda te ime, prezime i kontakt broj osobe.

Udruga je odlučila udovoljiti publici javnim pozivom upućenim bendovima, a hoće li Gitarijade zaista i biti odlučit će broj prijavljenih bendova, stoga, iskopajte trzalice, palice, zagrijte prstiće i glasnice, prijavite se i poklonite sugrađanima Gitarijadu 2015., poručuju organizatori.
 

Iz kategorije: Volim Šibenik