Datum objave: 30. Srpanj 2015

FOTO Antonija Mišura postala zaštitno lice kampanje za nakit šibenske umjetnice

Šibenik News
Šibenik News

 

Ivana Slavica Vunić već nekoliko godina izrađuje nakit koji je vrlo brzo postao omiljeni modni accessorize brojnim poznatim hrvatskim ljepoticama te je ovih dana dizajnerica iz Šibenika snimila editorijal za prvu kampanju kojom predstavlja kolekciju nakita pod nazivom 'Colorful summer luxury'. Zaštitno lice kampanje je Ivanina sugrađanka, predivna šibenska košarkašica Antonija Mišura koju osim sportskog talenta krasi i nevjerojatna ljepota, a koja, pak, i privatno rado nosi Ivanin nakit.
-Ivanu znam od malena tako da nas je to još više spojilo. Ona je krasna osoba i radi predivan nakit tako da se ovo snimanje nikako nije moglo odgoditi. Na snimanju je bilo prekrasno, opušteno, prirodno i veselo baš kao što smo i Ivana, Nino i ja. Za mene je to bio nezaboravan dan i lijepo iskustvo. Sigurno ćemo ponoviti - izjavila je Antonija Mišura nakon snimanja.


Editorijal za kolekciju 'Coloful summer luxury' sniman je u Šibeniku na zasigurno jednom od najljepših renesansnih trgova na Jadranu, ispred katedrale sv. Jakova i Gradske vijećnice. Isklesani kamen katedrale sa strane glasovite krstionice i Muzeja grada Šibenika i Antonijina vedra narav dodatno su istaknuli osnovne karakteristike Ivaninog nakita – ležernu razigranosti i nenametljiv luksuz što ujedno komade iz kolekcije 'Colorful summer luxury' čini savršenim odabirom za vruće ljetne dane i noći.
Na kampanji su uz zaštitno lice Antoniju Mišuru radili još i Katarina Maglov koja se pobrinula za make up, Meri Kardum (frizerski salon Family) zaslužna je za frizuru dok je iza fotoaparata stao Nino Stojić.
Ljeto je doba kad visoke temperature jednostavno traže da se razodjenemo, a minimalni sloj odjeće uz naušnice, ogrlice ili narukvice s potpisom Ivane Slavice Vunić poprima dozu glamura kojemu žene teže bez puno muke i truda.
-Žena koja nosi moj nakit nije opterećena godinama jer je mlada duhom, samosvjesna i samouvjerena – poručuje Ivana u kratkom opisu nakita koje je ovo ljeto objedinjen u kolekciji 'Coloful summer luxury', a koji rado nosi aktualna Miss Hrvatske, Maja Spahija.

'Colorful summer luxury' kruna je dosadašnjeg rada Ivane Slavice Vunić koja se izradom nakita bavi izvan radnog vremena na Općinskom sudu u Šibeniku i kada nije zauzeta obiteljskim obvezama. Ljubav prema lijepom nakitu Ivana je odlučila pretočiti u nakit s vlastitim potpisom, a da u tome nije pogriješila svjedoče brojne hrvatske ljepotice koje su, pak, svoje krune ponijele upravo noseći Ivanin nakit. Lana Gržetić, Ivana Mišura, Jelena Katarina Kapa, Melita Fabečić Ivana Ergić, Katarina Prnjak samo su dio poznatih Hrvatica koje nisu odoljele nakitu s potpisom Ivane Slavice Vunić.

Njen nakit vidio je i svijet.
– Sa svojim nakitom sudjelovala sam na raznim izborima ljepote, a za istaknuti je da je nakit nošen i u Dominikanskoj Republici i u Venezueli na svjetskom izboru ljepote gdje su nakit nosile naše predstavnice Maja Curavić i Jelena Katarina Kapa – prisjetila se Ivana čiji nakit i danas podalje od očiju javnosti rado nosi Simona Ištvanović koja je nedavno obogatila Ivaninu fotogaleriju poznatih lica s njenim nakitom.

Iz kategorije: Volim Šibenik