Datum objave: 17. Siječanj 2012

Potraga završena- nema tragova o Antoniji Bilić

Diana Ferić
Diana Ferić

Današnja potraga za nestalom Antonijom Bilić, završena je ,a iz PU Šibenske priopćili su da na području od jezera Muškovci do Berberovog buka uključujući i pretragu otoka i pritoka rijeke Zrmanje, nisu pronađeni tragovi ni predmeti koji bi se mogli dovesti u vezu s nestankom djevojke.

Pretraga terena na tom području je završena, a policija će, kako su najavili i ubuduće vršiti pretrage terena, o čemu će na vrijeme izvijestiti javnost. 

Objavljeno u 10 sati: Pripadnici Interventne jedinice policije i kriminalističke policije  Policijske uprave šibensko kninske danas će, u nastavku potrage za nestalom Antoniom Bilić  pretraživati područja od jezera Muškovci do Berberovog buka. U akciji sudjeluju i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja Osim toga, na tom području će se vršiti i pretraga otoka i manjih pritoka rijeke Zrmanje.
U pretrazi sudjeluje 25 policijskih službenika, 9 pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja, s psima i drugom opremom. Istodobno, policija analizira i sva prethodno prikupljena saznanja., priopćili su danas. 

Iz kategorije: Vijesti