Datum objave: 18. Listopad 2011

Vidović: Osuđujemo grafite ali i neargumentirane napade na nas

Diana Ferić
Diana Ferić

"SDP osuđuje sve pojave koje nisu imanentne uljuđenoj demokraciji, pa zato jasno i glasno osuđujemo pisce grafita na ulazu u stranačke prostorije HDZ- a, ali također osuđujemo glasove iz HDZ-a koji neargumetirano, bez ikakve mjere, napadaju lijevu koaliciju da je ona odgovorna za tu pojavu. ", stoji u priopćenju koje je upravo stiglo iz Gradske organizacije SDP -a Šibenik,a potpisao ga  je njezin predsjednik Franko Vidović. Oglasiili su se u povodu jutrošnje konferencije HDZ -a u Šibeniku na kojoj su za uvredljive grafite, koji su jutros osvanuli na zgradi sjedišta te stranke u Šibeniku izravno optuženi predstavnici Kukuriku koalicije, odnosno njihovi simpatizeri.
"Kukuriku koalicija ima svoj program koji je usmjeren prema boljitku svih građana naše Domovine i prezentira ga građanima od kojih očekuje da aktivno sudjeluju u oblikovanju programa. Ne pada nam na pamet da se upuštamo u prljavu političku kampanju, već želimo aktivno raditi na boljitku građana. 

S druge strane  HDZ-ovi stranački prvaci su vlastitim djelovanjem dali i previše povoda za ovakvo ponašanje i na žalost hrvatskih građana, to je njihova stvarnost ovog momenta. SDP je demokratska stranka koja javno djeluje  i pisanje ovakvih neprimjerenih grafita ne smatramo pozitivnom političkom borbom.", kaže se u priopćenju.

Iz kategorije: Vijesti