Datum objave: 27. Lipanj 2011

Šibenčanka pobijedila u regionalnom Big Brotheru

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Marijana Čvrljak iz Šibenika je pobjednica ovogodišnjeg izdanja Big Brothera.Osim što je prva Šibenčanka, jedina je žena koja je dosad pobijedila u ovakvom showu. U kući je provela 106 burnih dana, izazvala brojne polemike u javnosti i sve okrunila čekom od 104.700 eura. Već drugog tjedna u kući s Beograđaninom Nikolom Nemeševićem Nemešom prevarila je muža Ivana Čvrljka s kojim ima dvogodišnju kćer. On je pokrenuo postupak za rastavu, Šibenik se zgražao, veza Marijane i Nemeša punila je novinske stupce svih balkanskih medija, ali njihove seksualne igrice su i dežurni moralisti gledali sa zanimanjem. Nemeš je izišao iz kuće dva dana prije Marijane, što mu je dalo dovoljno vremena da popriča s bližnjima i bivšim ukućanima o svom ponašanju u kući i na You Tubeu pregleda sve sporne clipove s Marijanom u glavnoj ulozi. U sinoćnjoj bombastičnoj finalnoj emisiji odlučio je javno pred svima ostaviti Marijanu uz obrazloženje da je bio zaslijepljen njenom glumom. Ona je to podnijela relativno stoički, po izlasku se pokajala zbog svog ponašanja u kući i sram ju je zbog svega što je učinila mužu, kćeri i svojoj obitelji, koja ju na kraju podržava unatoč svemu. Ispred kuće ju je dočekao otac koji se je prvo javno odrekao, a potom ublažio mišljenje i izjavio da svaki otac voli svoju kćer kakva god bila.

Uglavnom, Marijana je uzela pare, a Balkan je glasao za nemoral i preljub. Pojavila su se i nagađanja kako je cijeli show izrežiran; produkcija je navodno Ivanu i Marijani Čvrljak ponudila pobjedu pod uvjetom da Marijana napravi show koji će održavati visoku gledanost, a Nemeš i ostali stanari su bili kolateralne žrtve. Marijanini obožavatelji tvrde da nitko normalan ne može glumiti svih 106 dana, a na društvenim mrežama zadnjih nekoliko dana niču grupe sa porukama potpore. Neke od njih su „The awkward moment when Nemeš leaves Marijanu before she won 104.700€“, „Marijana, ti si bitna i pobjedila si, čestitamo“, „Svi smo mi Marijana“,  ali i forumske grupe koje u tančine analiziraju korake produkcije koja je navodno Marijani platila ogroman novac za seks.
Ivan Čvrljak je u nekoliko intervjua izjavio da Marijani nikad neće oprostiti, a u jednom Šibenskom odvjetničkom uredu je predao papire za rastavu. Dvogodišnju kćer Korinu nedavno je upisao u vrtić i pokušava nastaviti sa normalnim životom. Šibenčani ko' Šibenčani, prvo su razvratnu Marijanu  razapeli na križ, pa donekle podržali njenu veliku ljubav s Nemešom (jedina zamjerka je bila: di baš sa Srbinom), a na kraju su poput cijele regije, pali na Marijanine suze i osudili Nemešovu hladnoću. Ostaje za vidjeti hoće li se Marijana vratiti u Šibenik, postoji li mogućnost pomirdbe s Nemešom, Ivanom ili neka treća opcija. Kako god bilo, Marijana Čvrljak trenutno je najbogatija šibenska kućanica a ostalo je, kako stanari ovogodišnjeg Velikog brata vole reći- nebitno. 
 

Iz kategorije: Vijesti