Datum objave: 20. Lipanj 2011

Policija traži autostopera koji je na cesti bio s nestalom Drnišankom

Diana Ferić
Diana Ferić

Bez rezultata je i dalje potraga za nestalom 17 - godišnjom Antonijom Bilić iz Kričaka kod Drniša, a policija sada nadu ulaže u autostopera koji je bio na izlazu iz Drniša u isto vrijeme kada je na toj cesti stopirala  Antonija i kada je ušla u nepoznati kamion s planom ceradom. " Pretpostavljamo da je riječ o čovjeku koji živi u nekom od  drniških sela i da je možda vidio registracijske  tablice kamiona te da će tako pomoći u istrazi", izjavio je novinarima Ivica Kostanić, načelnik Policijske uprave  šibensko - kninske.
Drugog autostopera prvi je put spomenuo Antonijin susjed Frane Bilić, koji je 17-godišnju vidio kako ulazi u kamion na dan njenog nestanka. Iz policije poručuju da se radi o mršavom muškarcu, starom između 50 i 60 godina, prosijede kose. Pretpostavlja se da se radi o stanovniku nekog od sela u drniškom zaleđu. 

Policija moli misterioznog drugog autostopera da im se javi, u nadi da će od njega dobiti podatke koji će ih dovesti do vozača kamiona koji je ukrcao Antoniju, a čiji fotorobot se već danima vrti po hrvatskom medijskom prostoru.

Policija HGSS-ovci i građani dobrovoljci tijekom zadnja dva dana neumorno su na terenu tražili tragove koji bi rasvijetlili nestanak 17-godišnje Antonije Bilić, ali bez većih uspjeha.
U sklopu potrage za Antonijom Bilić do sada je ispitano 380 osoba. Ivica Kostanić, načelnik PU šibensko-kninske, danas je izjavio da policija ima konkretne pokazatelje, iako je i dalje sve u fazi provjere. Na snimkama visoke rezolucije koje je snimio policijski helikopter uočeni su tragovi širokoprofilnih guma, koji će također biti analizirani.



Iz kategorije: Vijesti