Ponedjeljak, 29 Studeni 2010 01:00

Šibenik u Novu godinu spektaklom na rivi

Napisala: 
Ove godine neće biti populističkog šatora i takve vrste dočeka Nove godine za široke narodne mase na Poljani nego gradska vlast najluđu noć organizira po prvi put na rivi, s binom na trgu ispred Županije gdje će nastupiti Goran Karan i Helena Bastić s bendom. " Mi u Gradu Šibeniku smatramo da je naš grad zaslužio jedan pravi mediteranski doček Nove godine po uzoru na neke druge gradove poput primjerice Dubrovnika pa će Šibenčani u Novu 2011. godinu uči spektakularno, na rivi i uz vatromet. Uvjeren sam da smo s relativno malo novca, a riječ je o 18 tisuća eura za Gorana Karana i 20 tisuća kuna za Helenu Bastić s odličnim bendom s kojim će zasvirati za Novu, napravili dobar posao. Njih dvoje su jamstvo da će na svoje doći većina građana s najširim spektrom ukusa, a zajedno su osjetno bili jeftiniji nego primjerice grupa Magazin koja je lani svirala na Poljani. Što se šatora tiče, mislim da grad može puno bolje od toga i da nam šator sa svim što uz njega ide i dolazi, nije potreban" kazao nam je jutros šibenski dogradonačelnik Petar Baranović koji vjeruje da će organizacijom dočeka Nove godine na rivi animirati i lokalne ugostitelje koji će dobiti tako priliku zaraditi koju kunu više. "Doček Nove godine treba biti romantičan, građani tu noć moraju osjetiti neku emociju više, a to definitivno nije moguće u nekakvom šatoru. Uvjeren sam da ćemo organizacijom dočeka na rivi i mi u Šibeniku taj jedan dan u godini učiniti prepoznatljivim i što je najvažnije, da će naši građani biti zadovoljni" izjavio je za Šibenik News Petar Baranović.

[caption id="attachment_5988" align="aligncenter" width="604" caption="Županijski i gradski čelnici na lanjskom dočeku na Poljani"][/caption]
Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!