Subota, 04 Prosinac 2010 01:00

Mališani učili o sigurnosti u prometu

Napisao/la: 

Završena je preventivno- edukativna akcija pod nazivom „Vozači oprez, djeca u prometu“.Djeca iz dječjih vrtića i osnovnih škola su tjedan dana učili o potrebi pozitivnog i sigurnog ponašanja djece, pješaka, biciklista i ostalih sudionika u prometu. Vezano za ovu hvalevrijednu akciju, djeca su crtala razne prometne situacije, prometnice i znakove, a najbolji crteži su i nagrađeni prigodnim darovima.

 

Osim toga, policijski službenici su prezentirali službeno civilno vozilo „Presretač“, obojeno službeno vozilo, službeni motocikl, te ostale uređaje i opremu koju koristi policija u poslovima nadzora i upravljanja prometom.Znatiželjni mališani su sa zanimanjem upijali sve što su im policijski službenici imali za reći, pa možemo zaključiti da ima nade da će nova generacija mladih vozača biti opreznija i odgovornija od sadašnje. Policija je istaknula važnost ove akcije i potrebu da se od malih nogu djeca upoznaju sa pravilima ponašanja u prometu.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!