Datum objave: 19. Ožujak 2024

Komunalni zahvati vrijedni 117 tisuća eura izvedeni na širem području grada Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Komunalni zahvati ukupne vrijednosti 117 tisuća eura izvedeni su tijekom mjeseca ožujka na području Zatona, Jadrije, Rakova sela te užem centru grada Šibenika.

U Ulici Mate Bakrača u Zatonu izgrađeno je betonsko stubište, a vrijednost radova iznosi 20 tisuća eura. U sklopu izvedenih radova ugrađen je tamponski sloj i postavljena armaturna mreža, ugrađena oplata te izvršeno betoniranje. Radove je izvela tvrtka Čavo iskopi d.o.o.

Na području gradske četvrti Jadrija rekonstruirana je vodovodna mreža te izvedena nova kolnička konstrukcija u dužini od 130m. Vrijednost radova iznosi 30 tisuća eura.

U Rakovom selu u mjesnom odboru Dubrava kod Šibenika rekonstruirana je javna površina u dužini od 350m. Ugrađen je tampon te habajući asfaltni sloj na nerazvrstanoj prometnici u vrijednosti 30 tisuća eura.

Uređena je i infrastrukture kod autobusnog kolodvora u Šibeniku. Uklonjen je oštećeni asfaltni sloj te postavljen novi, a vrijednost radova iznosila je 22 tisuća eura.

Nastavljeni su i radovi na uređenju ulica u Njivicama. U Ulici Nova VI sanirana je javna površina, postavljen novi asfaltni sloj te ugrađena betonska pasica i cestovni rubnjak. Radovi su vrijedni 15 tisuća eura.

Sve spomenute radove izvele su Ceste Šibenik d.o.o. koncesionar za održavanje nerazvrstanih prometnica na području grada Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti