Datum objave: 10. Siječanj 2024

UDRUGA AURORA / Pomognimo im da kupe kombi i pružimo im priliku da i oni uživaju u životu

Diana Ferić
Diana Ferić

Udruga Aurora Šibenik koja okuplja djecu i mlade oboljele od cerebralne i dječje paralize, te ostalih oblika tjelesnog invaliditeta i koji na sportskom planu postižu odlične rezultate prikuplja novac za nabavu kombija koji bi njihovim članovima omogućio odlazak na te aktivnosti i natjecanja te izlazak iz svojih domova i odlazak u prirodu. To je najmanje što se za te ljude može učiniti s obzirom na to koliko se trude. Aktivno se bave sportom. Treniraju parakarate u KK OSI Krka Šibenik, w-slalom, boćanje. Pioniri su u ronjenju i prvi su pokrenuli inkluzivne radionice vertikalnog plesa.

Ekipa voli sport, druženje, izlete i nova poznanstva. Sve ono što i njihovi vršnjaci. Ali treba im kombi za sve to. Ispravan kombi Pružimo im priliku da uz malu pomoć uživaju u životu jer sve šta imaju ta djeca su ti izleti u prirodi..Da nisu zatvorena doma kao u kućnom pritvoru…Pokušali su na više strana, preko televizija i razni načini preko društvenih mreža ali od 30 000 eura u par tjedana na računu udruge ima 600 eura to je sve šta se uspjelo skupiti….i sad je došao red na nas.Imaju kombi kojem se otvaraju vrata usred vožnje i svaki izlet se produžuje za nekoliko stajanja radi kvarova, a ne postoji situacija da nije bila opcija i otkazivanje aktivnosti tih anđela radi tog kombija…
Vjerujem da bez nas nema apsolutno šanse da se omogući tim anđelima miran i siguran put', stoji u objavi  Bruna Lerotića, poznatog humanitarca.


PODATCI ZA UPLATU SU
HR7623900011199009586

Udruga Aurora Šibenik

Opis plaćanja
Donacija za kombi

'Ili skenirajte kod i uplatite,kod je namješten na 20 eura, ali možete ga prilagoditi na manji ili veći iznos..Svaka donacija pomaže. Ralno treba nas 1500 uplatit po 20 eura…nije neki nedostižan cilj posebno za ovu ekipu', poručuje.

Iz kategorije: Vijesti