Datum objave: 28. Studeni 2023

I ŠIBENČANKA NA TRONU / Antea Krnić, studentica iz Šibenika prva je pratilja nove Miss Hrvatske

Diana Ferić
Diana Ferić

Nova, 27. Miss Hrvatske je Tomislava Dukić, Miss hrvatske dijaspore, a njezina prva pratilja je Šibenčanka Antea Krnić. Tomislava je odabrana među 12 finalistica.

Antea Krnić bavila se kickboxingom. U posljednje vrijeme bavi se fitnessom. Studentica je na Učiteljskom fakultetu u Splitu, a odlično govori engleski i talijanski

Nakon višednevnih priprema 12 djevojaka natjecalo se u pet kategorija: intervju, sport, talent, top model i multimedija. U Top 8 super finalistica plasirale su se Luna Marija Novak, Tia Stilinović, Lana Valentić, Tomislava Dukić i Patricija Dimitrovski, koje su svoje mjesto osigurale pobjedom u pojedinačnim kategorijama, dok su se Leona Maroši, Tara Begedin i Antea Krnić u super finale izbora Miss Hrvatske 2023. plasirale odlukom stručnog ocjenjivačkog suda.

Top 8 super finalistica odgovaralo je na pitanja stručnog ocjenjivačkog suda, koji je imao težak zadatak odabrati najkompletniju djevojku koja će imati čast predstavljati Hrvatsku na 72. izboru za miss svijeta.

Valja napomeuti da najviše dosadašnjih Miss Hrvatske dolazi upravo iz Šibenika; Nina Slamić, Maja Cvjetković, Ivana Ergić, Katarina Prnjak i  Maja Spahija.

Iz kategorije: Vijesti