Datum objave: 18. Studeni 2023

Otvoren je natječaj za predlaganje kandidata za dodjelu nagrada najboljim volonterima Šibensko – kninske županije u 2023. godini.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Grad Šibenik u suradnji sa Savjetom mladih Grada Šibenika i Udrugom mladih „Mladi u EU“ uz podršku Volonterskog centra „Pozitiva“ organizira dodjelu godišnje Nagrade za najistaknutijeg volontera/ku, koordinatora/cu volontiranja i organizatora volontiranja na području Šibensko-kninske županije u 2023. godini. Cilj dodjele godišnje volonterske nagrade je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje. Nagrada se dodjeljuje za najznačajnije volonterske aktivnosti osoba i pravnih osoba u volonterskom radu i organiziranju volontiranja koje su proveden u razdoblju od 10. studenoga 2022. godine te su tako doprinijele poboljšanju kvalitete života više osoba, više skupina osoba ili dobrobiti zajednice, aktivnom uključivanju više osoba ili skupina u društvena zbivanja, razvoju humanijeg društva i volonterstva.
Grad Šibenik, Savjet mladih Grada Šibenika, Udruga mladih „Mladi u EU“ i Volonterski centar „Pozitiva“ pozivaju udruge, zaklade, javne ustanove, gradove, mjesne odbore i sve ostale koji na to imaju pravo da za nagradu predlože volontere koji su u 2023. godini, doprinijeli razvoju i afirmaciji volonterstva u Šibensko – kninskoj županiji i Republici Hrvatskoj.

Poziv za prijavu je otvoren do 30. studenoga 2023. godine, a obrasce za prijavu je potrebno ispuniti na računalu te dostaviti putem elektroničke pošte na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu Udruga mladih „Mladi u EU“, Prilaz tvornici 41, 22 000 Šibenik s naznakom Prijava za volontersku nagradu 2023.

Obrasci i Poziv dostupni su na službenim web stranicama Grada Šibenika (www.sibenik.hr ), Šibensko-kninske županije (www.sibensko-kninska-zupanija.hr ), Udruge mladih „Mladi u EU“ (www.mladi-eu.hr ) i Volonterskog centra „Pozitiva“ (www.volonter-skz.eu).

Iz kategorije: Vijesti